Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack

Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1E1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack houd je niet alleen overdag, maar ook 's nachts beide zijden van je huis nauwlettend in de gaten. Deze bekabelde IP-camera is uitgerust met twee ingebouwde schijnwerpers met verstelbaar fel licht en een luide sirene die indringers afschrikt. Dankzij het heldere licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker kleurrijk beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. De Floodlight Cam Wired Pro biedt geavanceerde driedimensionale bewegingsdetectie vergeleken met de vorige versie, de Plus. Hij detecteert niet alleen beweging, maar neemt ook de afstand, snelheid, grootte en richting waar. Je kunt zelf bepalen in welke zones de bewegingsmeldingen actief zijn, zodat je alleen gewaarschuwd wordt wanneer dat nodig is. Daarnaast beschikt deze camera over handige functies zoals Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual band wifi voor een stabiele verbinding. Met de full HD-resolutie worden alle details scherp weergegeven, zodat je geen enkel moment mist. Om je beelden veilig op te slaan, heb je een Ring Protect-abonnement nodig. Je kunt de Floodlight Cam Wired Pro ook moeiteloos koppelen aan je slimme assistent voor nog meer gemak en controle. Let op: om gebruik te maken van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Met behulp van driedimensionale bewegingsdetectie worden zeer nauwkeurige meldingen ontvangen wanneer er iets bij de camera gebeurt. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Met de ingebouwde schijnwerper loopt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnen.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later te bekijken, dien je een Ring Protect-abonnement te nemen. Het is essentieel om een ​​goed wifi-signaal te hebben op de locatie waar je de camera installeert

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit Duo-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals