Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1E1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro 3-pack hou je dag en nacht elke hoek rondom je huis in de gaten. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met 2 ingebouwde schijnwerpers, die je kunt aanpassen voor fel licht, en een luide sirene die indringers afschrikt. Dankzij het felle licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker helder gekleurd beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. De Pro-versie van deze camera heeft een geavanceerde driedimensionale bewegingsdetectie, waarmee hij afstand, snelheid, grootte en richting kan waarnemen. Je kunt zelf de zones bepalen waarin de bewegingsmeldingen actief zijn. Bovendien is de camera uitgerust met Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual band wifi, wat zorgt voor een stabielere verbinding. Om gebruik te kunnen maken van cloudopslag heb je een Ring Protect-abonnement nodig. Je kunt de Floodlight Cam Wired Pro ook eenvoudig koppelen aan je slimme assistent. Let op: om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand.

Pluspunten
  • Met de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je uiterst nauwkeurige meldingen wanneer er iets bij de camera gebeurt. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Dankzij de geïntegreerde schijnwerper zal niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Ring Protect abonnement te nemen. Voor de installatie van de camera heb je een goed wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Pro Wit 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals