Search
Close this search box.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1P1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Duo-pack bescherm je zowel je voor- als achtertuin dag en nacht. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met twee ingebouwde schijnwerpers met fel licht en een afschrikkende sirene om indringers af te schrikken. Dankzij het heldere licht van de schijnwerpers kun je ook 's nachts gekleurde beelden bekijken in de Ring-app op je smartphone. Je kunt zelf bepalen in welke delen van je tuin je meldingen wilt ontvangen, zodat je alleen meldingen krijgt van relevante activiteiten. Met de full HD-resolutie worden alle details scherp weergegeven. Om camerabeelden op te slaan, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je de Floodlight Cam Wired Plus ook koppelen aan je andere Ring-apparaten of aan je slimme assistent. Let op: om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Duo-pack ben je verzekerd van een geavanceerd beveiligingssysteem voor je tuin, waarmee je altijd een oogje in het zeil kunt houden en met gemoedsrust kunt genieten van je buitenruimte.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper betreedt niemand ongemerkt jouw huis of tuin. De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter gedeelte van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een Ring Protect-abonnement af te sluiten. Voor de plaatsing van de camera heb je een goede wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Duo-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals