Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1P1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

De Ring Floodlight Cam Wired Plus in het zwart biedt uitstekende beveiliging voor de omgeving van je huis, zelfs in het donker. Deze bedrade IP-camera beschikt over twee ingebouwde schijnwerpers met krachtig licht en een sirene die potentiële indringers afschrikt. Met behulp van het licht van de schijnwerpers kun je ook 's nachts gekleurde beelden bekijken in de Ring-app op je smartphone. Je hebt volledige controle over de zones waarin de bewegingsmeldingen actief zijn, zodat je alleen meldingen ontvangt van relevante activiteiten. Daarnaast zorgt de full HD-resolutie ervoor dat alles haarscherp in beeld wordt gebracht. Om ervoor te zorgen dat je camerabeelden worden opgeslagen, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je de Floodlight Cam Wired Plus ook koppelen aan andere Ring-apparatuur of aan je slimme huis via Alexa. Het is belangrijk op te merken dat een Ring Protect-abonnement vereist is om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Floodlight Cam Wired Plus ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • Niemand wandelt ongemerkt je huis of tuin binnen dankzij de ingebouwde schijnwerper. De camera kan mensen, dieren en voorwerpen onderscheiden. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van je tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een Ring Protect abonnement af te sluiten. Op de plek waar je de camera installeert, is een goede wifi-signaal nodig; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals