Search
Close this search box.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1P1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack zorg je ervoor dat elke hoek van je huis dag en nacht beveiligd is. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met twee krachtige schijnwerpers en een afschrikkende sirene om indringers op afstand te houden. Dankzij het felle licht van de schijnwerpers kun je ook 's nachts gekleurd beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. Je hebt de volledige controle over welke delen van je tuin je meldingen wilt ontvangen, zodat je alleen relevante activiteiten in de gaten houdt. Bovendien zorgt de full HD-resolutie ervoor dat je alles haarscherp kunt zien. Om ervoor te zorgen dat je camerabeelden veilig worden opgeslagen, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je ook beelden delen met anderen. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Daarnaast kun je de Floodlight Cam Wired Plus eenvoudig koppelen aan andere Ring-apparaten of aan je slimme assistent, waardoor je het beveiligingssysteem volledig kunt personaliseren en integreren met andere slimme apparaten in je huis. Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack ben je verzekerd van maximale beveiliging en gemoedsrust voor jouw woning.

Pluspunten
  • Niemand kan ongemerkt je huis of tuin binnendringen dankzij de ingebouwde schijnwerper. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Met een kijkhoek van 140 graden kan je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement op Ring Protect te nemen. Op de plaats waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Plus Zwart 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals