Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1P1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack ben je verzekerd van ultieme beveiliging voor zowel je voor- als achtertuin, dag en nacht. Deze bedrade IP-camera biedt een scala aan geavanceerde functies om indringers af te schrikken. Dankzij de twee ingebouwde schijnwerpers met fel licht en een krachtige sirene, zal geen enkele ongewenste bezoeker zich ooit nog in de buurt van jouw woning durven te wagen. Deze slimme camera is uitgerust met een nachtzichtfunctie, waardoor je zelfs in het donker heldere en kleurrijke beelden kunt bekijken via de gebruiksvriendelijke Ring app op je smartphone. Bovendien kun je zelf bepalen welke delen van je tuin je in de gaten wilt houden, zodat je alleen meldingen ontvangt van relevante activiteiten. Met de full HD-resolutie ben je verzekerd van haarscherpe beelden, zodat je geen enkel detail mist. Om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt tot je camerabeelden, kun je een Ring Protect abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je je beelden opslaan en delen, zodat je altijd bewijsmateriaal hebt bij eventuele incidenten. Het abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Bovendien kun je de Floodlight Cam Wired Plus eenvoudig koppelen aan je andere Ring-apparatuur of aan je slimme assistent, waardoor je jouw beveiligingssysteem moeiteloos kunt integreren in je smart home. Mis deze kans niet om de veilig.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde schijnwerper komt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnenwandelen. De camera maakt onderscheid tussen personen, dieren en objecten. Met de kijkhoek van 140 graden bewaak je een groter gedeelte van de tuin in vergelijking met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, is het noodzakelijk om een Ring Protect abonnement te nemen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goede wifi-signaalsterkte nodig

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Duo-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals