Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1P1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Met de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit kun je de omgeving van je huis uitstekend beveiligen, zelfs in het donker. Deze IP-camera, die bedraad is, beschikt over twee ingebouwde schijnwerpers met helder licht en een sirene die indringers afschrikt. Door het krachtige licht van de schijnwerpers kun je ook 's nachts gekleurde beelden bekijken in de Ring-app op je smartphone. Je hebt volledige controle over de bewegingsmeldingen, zodat je alleen meldingen ontvangt van relevante activiteiten. De camera heeft een indrukwekkende full hd-resolutie, waardoor alles haarscherp in beeld wordt gebracht. Om de camerabeelden veilig op te slaan, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je de Floodlight Cam Wired Plus ook koppelen aan andere Ring-apparatuur of aan je slimme huis via Alexa. Het is belangrijk op te merken dat een Ring Protect-abonnement vereist is om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je gemoedsrust en optimale functionaliteit. Bescherm je huis en degenen die je dierbaar zijn met de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde schijnwerper komt er niemand ongemerkt je huis of tuin binnenwandelen. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Met de kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken, dien je een Ring Protect-abonnement aan te schaffen. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals