Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1P1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1P1-WEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Plus 3-pack zorg je voor optimale beveiliging van elke hoek van je huis, zowel overdag als 's nachts. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met twee krachtige schijnwerpers en een afschrikkende sirene, waardoor indringers direct worden afgeschrikt. Dankzij het felle licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker gekleurd beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. Bovendien kun je zelf instellen welke delen van je tuin je notificaties wilt ontvangen, zodat je alleen meldingen krijgt van relevante activiteiten. Met de full HD-resolutie van de Ring Floodlight Cam Wired Plus worden alle beelden haarscherp weergegeven. Als je de camerabeelden wilt opslaan, kun je een Ring Protect-abonnement afsluiten voor cloudopslag. Hiermee kun je ook de beelden delen met anderen. Het abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Daarnaast kun je de Floodlight Cam Wired Plus eenvoudig koppelen aan andere Ring-apparatuur of aan je slimme assistent, waardoor je nog meer controle hebt over je beveiligingssysteem. Let op: om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect-abonnement vereist.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde schijnwerper komt niemand onopgemerkt je huis of tuin binnen. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement nemen op Ring Protect. Bij het installeren van de camera heb je een sterk wifi-signaal nodig op die locatie

    .

    Je kunt een wifi-versterker gebruiken om een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Plus Wit 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals