Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC2PZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro.

Specificaties Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC2PZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Met de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat, waar je ook in huis bent. Deze Ring Video Plus werkt op batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met kabels en hem eenvoudig kunt installeren. Het unieke aan dit model is het grotere gezichtsveld, waardoor je geen enkel detail mist. Je kunt bijvoorbeeld de bezoekers van top tot teen zien, zodat je zelfs de pakketjes op je stoep kunt zien staan. De batterij is makkelijk uitneembaar, zodat je hem binnen kunt opladen en altijd klaar bent voor gebruik. Ring deurbellen zijn te koppelen aan je smart home via Alexa. Je kunt de Chime gemakkelijk koppelen aan elke Ring deurbel, maar ook aan Ring beveiligingscamera's. Wanneer een camera beweging detecteert, ontvang je direct een signaal op de Chime. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de ruimtes die je met een camera bewaakt. De Chime Pro heeft als extra voordeel een ingebouwde dual-band wifi-antenne, waarmee je de ontvangst op de plek waar je de gong in het stopcontact doet kunt versterken. Let op: om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, zoals het ontvangen van notificaties, heb je een Ring Protect abonnement nodig.

Pluspunten
  • Met deze bundel ontvang je niet alleen een melding via de Ring app, maar hoor je ook in het hele huis wanneer er iemand aanbelt. De ontvanger versterkt het wifi-signaal via een ingebouwde dual-band antenne, waardoor het bereik van je netwerkverbinding wordt vergroot. Dankzij de grotere kijkhoek zie je bezoekers van top tot teen.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro. 

De review over Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals