Search
Close this search box.
  1. Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8AC1S1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime.

Specificaties Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Merk

Ring

Fabrikantcode

8AC1S1-0EU0

Omschrijving van de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Met de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime weet je altijd wanneer er iemand voor je deur staat, waar je ook bent in huis. Deze Ring Video Plus werkt op batterijen, wat het installatieproces eenvoudig maakt. In vergelijking met andere Ring deurbellen heeft dit model een groter gezichtsveld, zodat je niets hoeft te missen. Je kunt bijvoorbeeld bezoekers van top tot teen zien, waardoor je zelfs pakketjes op de stoep kunt opmerken. De batterij is uitneembaar, waardoor je deze gemakkelijk binnen kunt opladen. Ring deurbellen kunnen worden gekoppeld aan je slimme woning via Alexa. Je kunt de Chime eenvoudig koppelen aan elk model Ring deurbel, maar ook aan Ring beveiligingscamera's via de Ring app. Wanneer een camera beweging detecteert, geeft de Chime een signaal, zodat je altijd op de hoogte bent van activiteit in de ruimtes die je met een camera bewaakt. Het is belangrijk dat de Ring deurbel een goede wifi-verbinding heeft bij de deur. Als je hier problemen mee hebt, kun je kiezen voor de Chime Pro, die tevens fungeert als een wifi-range extender. Let op: om gebruik te maken van de beschikbare opties, is een Ring Protect abonnement vereist. Met de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime hoef je je nooit meer zorgen te maken over wie er voor je deur staat. Met het grotere gezichtsveld en de mogelijkheid om pakketjes op de stoep te zien, biedt deze deurbel een verbeterde beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • Met deze bundel ontvang je niet alleen een melding via de Ring-app, maar hoor je ook in het hele huis wanneer er iemand aanbelt. Dankzij de bredere kijkhoek zie je bezoekers van top tot teen. Je kunt de Chime ook koppelen aan Ring beveiligingscamera's, zodat je ook bewegingsmeldingen van je camera ontvangt.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de deurbel installeert, heb je een goede wifi-verbinding nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime. 

De review over Ring Battery - Video Doorbell Plus + Chime is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals