Ring Battery - Video Doorbell Plus Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring B09WZBVWL9. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Battery - Video Doorbell Plus.

Specificaties Ring Battery - Video Doorbell Plus

Merk

Ring

Fabrikantcode

B09WZBVWL9

Omschrijving van de Ring Battery - Video Doorbell Plus

Deze Ring Video Doorbell Plus is een innovatieve deurbel die werkt op batterijen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Met zijn grotere gezichtsveld onderscheidt dit model zich van andere Ring deurbellen. Dankzij deze indrukwekkende functie hoef je geen enkel detail te missen. Je kunt bezoekers van top tot teen zien, zodat je zelfs kunt controleren of er pakketjes op de stoep staan te wachten. Met de handige app ontvang je direct een melding wanneer er iemand aanbelt, en kun je direct communiceren met de bezoekers. Daarnaast is de batterij van deze deurbel eenvoudig verwijderbaar, waardoor je hem moeiteloos binnen kunt opladen. Wat deze Ring deurbel nog specialer maakt, is de mogelijkheid om hem te koppelen aan je smart home via Alexa. Hierdoor kun je de deurbel bedienen met je stem en profiteren van verschillende geavanceerde functies. Houd er echter rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om opties zoals het opslaan en delen van beelden te kunnen gebruiken. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt een ongeëvenaarde gemoedsrust. Kortom, met de Ring Video Doorbell Plus ben je altijd verbonden met je voordeur en geniet je van een veiligere en handigere manier om bezoekers te verwelkomen in je huis.

Pluspunten
  • Dankzij de bredere kijkhoek zie je bezoekers van top tot teen. De deurbel werkt op batterijen en is daarom volledig draadloos. Via de app kun je met bezoekers praten, zodat je altijd weet wie er voor de deur staat.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor de installatie van de deurbel heb je een sterk wifi signaal nodig op de desbetreffende locatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Battery - Video Doorbell Plus

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Battery - Video Doorbell Plus tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Battery - Video Doorbell Plus. 

De review over Ring Battery - Video Doorbell Plus is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals