Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRDP7-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP7-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Dit Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene is een complete set die je huis optimaal beveiligt. Het bevat de nieuwste generatie van het Ring Alarm, een Stick Up Cam Battery die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst, de Ring Video Doorbell Gen. 2 en een krachtige sirene. Met dit systeem kun je met een gerust hart van huis gaan, wetende dat je woning goed beschermd is. Het Ring Alarm bestaat uit een basisstation en verschillende sensoren, die je eenvoudig kunt koppelen aan de Ring app op je telefoon. Zodra de camera, deurbel of een sensor onraad detecteert, ontvang je direct meldingen op je telefoon. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat er in en om je huis gebeurt. Bovendien beschikt het systeem over een noodaccu van 24 uur, zodat het blijft functioneren, zelfs bij stroomuitval. Ook kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up, voor het geval dat je wifi niet meer werkt. Dit pakket bevat diverse accessoires, waaronder een bedieningspaneel, 2 contactsensoren, 2 bewegingsdetectoren, een buitensirene en een signaalversterker. Je kunt het systeem eenvoudig uitbreiden met extra sensoren om je hele huis te beveiligen. Daarnaast biedt de Video Doorbell je de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers en kun je in de app zien wie er voor de deur staat. Voor het opslaan en delen van beelden kun je een Ring Protect abonnement afsluiten, dat.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Als het alarmsysteem of de IP-camera een beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem werkt 24 uur na een stroomstoring.

Minpunten
  • Om je videobeelden te kunnen bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement te nemen. Voor een optimale werking van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell + Sirene is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals