Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRDP7-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRDP7-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Dit complete Ring Alarmsysteem biedt uitgebreide beveiliging voor jouw huis. Het beveiligingsset bestaat uit de tweede generatie van het Ring Alarm, een Ring Stick Up Cam Battery en de Ring Video Doorbell Gen. 2. Met de camera kun je zowel binnen als buiten jouw huis in de gaten houden. Het alarmsysteem bestaat uit een basisstation en diverse sensoren, die eenvoudig verbonden worden met de Ring app op jouw telefoon. Via de app ontvang je directe meldingen wanneer de camera, deurbel of een sensor verdachte activiteiten detecteert. Een van de unieke kenmerken van dit systeem is de noodaccu van 24 uur, waardoor het blijft functioneren zelfs tijdens stroomuitval. Daarnaast kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up als jouw wifi-netwerk niet beschikbaar is. Het pakket bevat verschillende accessoires, waaronder een bedieningspaneel, twee contactsensoren, twee bewegingsdetectoren en een signaalversterker. Je kunt het systeem eenvoudig uitbreiden met extra sensoren om jouw huis nog beter te beveiligen. Met de Ring Video Doorbell kun je met bezoekers praten en via de app zien wie er voor de deur staat. Je kunt de beelden van de camera opslaan in de cloud tegen een vast maandelijks bedrag. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. Kortom, met het Ring Alarmsysteem met 4 sens.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Als het alarmsysteem, een IP-camera of deurbel beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomuitval.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement te nemen. Voor een optimale werking van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Video Doorbell is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals