Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Dit Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene is de perfecte keuze voor het beveiligen van je huis. Het is een compleet pakket dat bestaat uit het tweede generatie Ring Alarm, een Ring Stick Up Camera Battery en een buitensirene. Met het alarm kun je eenvoudig je huis beveiligen met behulp van het basisstation en verschillende sensoren. Deze sensoren kun je eenvoudig koppelen aan de Ring app op je telefoon, zodat je direct meldingen ontvangt wanneer er verdachte activiteiten worden gedetecteerd. Een van de geweldige kenmerken van dit alarmsysteem is de ingebouwde noodaccu, die ervoor zorgt dat het systeem blijft werken, zelfs als de stroom uitvalt. Daarnaast biedt het systeem ook een optionele mobiele back-up, zodat je zelfs kunt blijven profiteren van de beveiliging als je wifi niet meer werkt. Het pakket bevat een bedieningspaneel, 2 contactsensoren, 2 bewegingsdetectoren, een buitensirene en een signaalversterker. Je kunt het systeem ook eenvoudig uitbreiden met extra sensoren, zodat je je hele huis kunt beveiligen. Het is belangrijk op te merken dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om alle functies van dit alarmsysteem te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Het abonnement kost slechts € 3,99 per maand, wat een kleine prijs is voor de gemoedsrust en veiligheid die dit alarmsysteem biedt. Kortom,.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan verbonden worden met Amazon Alexa. Als het alarmsysteem of de IP camera beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem heeft een levensduur van 24 uur na stroomuitval.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Een stabiel wifi-netwerk is vereist om het alarmsysteem optimaal te kunnen gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit + Sirene is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals