Search
Close this search box.
  1. Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Dit Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit is de ideale beveiligingsset voor jouw huis. Met de tweede generatie van het Ring Alarm en de Stick Up Cam Battery kun je zowel binnen als buiten je huis beveiligen. Het alarm bestaat uit een basisstation en verschillende sensoren, die je eenvoudig kunt koppelen aan de Ring app op je telefoon. Via deze app ontvang je direct meldingen wanneer de camera of een sensor onraad detecteert. Wat dit alarmsysteem echt uniek maakt, is dat het een noodaccu heeft van maar liefst 24 uur. Hierdoor blijft het systeem werken, zelfs als de stroom uitvalt. Daarnaast kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up, voor het geval dat ook de wifi niet meer werkt. Bij deze set ontvang je een bedieningspaneel, 2 contactsensoren, 2 bewegingsdetectoren en een signaalversterker. Je kunt het systeem eenvoudig uitbreiden met extra sensoren. Het opslaan van beelden is ook mogelijk met deze set. Tegen een vast bedrag per maand kun je de beelden opslaan in de cloud. Let op: om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en zorgt ervoor dat jij altijd volledige controle hebt over de beveiliging van je huis.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Als het alarmsysteem of de IP-camera beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem is gedurende 24 uur na stroomuitval werkzaam.

Minpunten
  • Om je videobeelden te kunnen bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor een optimale werking van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 sensoren + Stick Up Cam Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals