Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren kun je met een gerust hart je ruime woning beveiligen. Deze complete set bestaat uit het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 4 bewegingssensoren en 4 magneetcontacten. Door gebruik te maken van de magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur geopend wordt. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke indringers. Dit alarmsysteem is voorzien van een noodaccu met een levensduur van maar liefst 24 uur. Dit betekent dat het systeem blijft functioneren, zelfs als de stroom uitvalt. Mocht je wifi-netwerk onverhoopt niet werken, dan kun je altijd nog gebruik maken van de optionele mobiele back-up. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare beveiliging. Daarnaast is het systeem eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je jouw woning volledig kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften. Bovendien kun je andere Ring apparaten in je huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel, voor een nog uitgebreidere beveiliging en gemak.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera zodat je direct kunt meekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Voor een optimale werking van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je maandelijks een vast bedrag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals