Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem beveilig je moeiteloos je middelgrote woning. Deze complete set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 2 bewegingssensoren en maar liefst 4 magneetcontacten. De magneetcontacten zorgen ervoor dat je direct een melding ontvangt zodra een raam of deur geopend wordt. Daarnaast beschikt het systeem over een handige noodaccu met een levensduur van 24 uur, zodat het blijft functioneren zelfs bij stroomuitval. En als de wifi onverhoopt niet werkt, kun je altijd nog gebruik maken van de optionele mobiele back-up. Dit Ring alarmsysteem is gemakkelijk uit te breiden met extra sensoren, zodat je jouw woning volledig kunt beveiligen. Bovendien kun je andere Ring apparaten in je huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo creëer je een geïntegreerd beveiligingssysteem dat perfect aansluit op jouw behoeften en wensen. Of je nu thuis bent of onderweg, met het Ring alarmsysteem heb je altijd gemoedsrust en kun je met een gerust hart genieten van een veilige leefomgeving.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-upbatterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring. Je kunt het alarmsysteem koppelen aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om live te kunnen zien wat er bij jou thuis gebeurt. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals