Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SD1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Met het Ring alarmsysteem kun je jouw middelgrote woning optimaal beveiligen. Deze complete set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, één bewegingssensor en maar liefst 4 magneetcontacten. Dankzij deze magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur wordt geopend, zodat je altijd op de hoogte bent van mogelijke indringers. Het Ring alarmsysteem is voorzien van een noodaccu met een capaciteit van 24 uur, waardoor het systeem blijft functioneren zelfs bij stroomuitval. Daarnaast kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up, mocht de wifi niet meer naar behoren werken. Zo ben je te allen tijde verzekerd van een veilige en betrouwbare beveiliging van jouw woning. Bovendien is het Ring alarmsysteem eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je het systeem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en wensen. Daarnaast kun je andere Ring apparaten in jouw woning koppelen aan het alarmsysteem, zoals beveiligingscamera's of de populaire Ring deurbel. Zo creëer je een geïntegreerd en compleet beveiligingssysteem, waarmee je met een gerust hart kunt genieten van een veilige en beschermde leefomgeving.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je meteen een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring. Je kunt het alarmsysteem koppelen aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen directe mogelijkheid om mee te kijken wat er bij jou thuis gebeurt

    .

    Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor. 

De review over Ring Alarmsysteem met 4 magneetcontacten en 1 bewegingssensor is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals