Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren is de perfecte oplossing om je grote woning te beveiligen. Naast het basisstation ontvang je ook een handige signaalversterker, zodat je een beter bereik hebt en geen enkel hoekje van je huis onbeveiligd blijft. Met de 3 magneetcontacten ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur opent, waardoor je snel kunt reageren in geval van een inbraakpoging. Wat dit alarmsysteem echt onderscheidt, is de ingebouwde noodaccu van 24 uur. Zelfs als de stroom uitvalt, blijft het systeem gewoon zijn werk doen en ben je nog steeds beschermd. Daarnaast is er ook een optionele mobiele back-up beschikbaar, voor het geval dat je wifi niet meer werkt. Zo kun je altijd op je alarmsysteem vertrouwen, ongeacht de omstandigheden. Een ander groot voordeel van dit Ring alarmsysteem is dat je het eenvoudig kunt uitbreiden met extra sensoren. Hierdoor kun je je beveiliging aanpassen aan je specifieke behoeften en kun je ervoor zorgen dat je hele huis goed beschermd is. Bovendien kun je dit systeem ook koppelen met andere Ring apparaten in je huis, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo heb je een volledig geïntegreerd en slim beveiligingssysteem dat je gemoedsrust geeft, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct mee te kijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je een vast bedrag per maand. Deze zinnen in het Nederlands: De set bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te benutten, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals