Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem beveilig je moeiteloos je grote woning. Deze uitgebreide set bestaat niet alleen uit het basisstation, maar bevat ook een signaalversterker voor een nog beter bereik, 3 bewegingssensoren en 3 magneetcontacten. Met behulp van de magneetcontacten ontvang je direct een melding op je telefoon zodra een raam of deur geopend wordt, zodat je altijd op de hoogte bent van mogelijke indringers. Wat dit alarmsysteem echt uniek maakt, is de noodaccu met een indrukwekkende levensduur van 24 uur. Hierdoor blijft het systeem zijn werk doen, zelfs bij stroomuitval. En voor het geval dat je wifi netwerk niet beschikbaar is, kan je altijd vertrouwen op de optionele mobiele back-up. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare beveiliging. Met dit Ring alarmsysteem ben je niet alleen verzekerd van een veilige omgeving, maar je kunt het systeem ook eenvoudig uitbreiden met extra sensoren. Daarnaast is het mogelijk om andere Ring apparaten in je huis te koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo creëer je een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij jouw behoeften en zorgt voor gemoedsrust, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt meekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te kunnen gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je maandelijks een vast bedrag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals