Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SD2SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD2SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Dit Ring alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor is perfect om een middelgrote woning te beveiligen. De set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, een bewegingssensor en maar liefst 3 contactsensoren. Met behulp van deze contactsensoren ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur wordt geopend. Het systeem is uitgerust met een noodaccu die tot wel 24 uur meegaat, waardoor het blijft functioneren zelfs bij stroomuitval. Bovendien kan je gebruik maken van de optionele mobiele back-up wanneer de wifi niet meer werkt. Dit alarmsysteem kan eenvoudig worden uitgebreid met extra sensoren, waardoor je het nog beter kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften. Daarnaast is het mogelijk om andere Ring apparaten in jouw huis te koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Hierdoor creëer je een geïntegreerd beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Met het Ring alarmsysteem ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemoedsrust, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw woning.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Wanneer het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem heeft een werkingsduur van 24 uur na stroomuitval.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt. Voor een optimale werking van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor. 

De review over Ring Alarmsysteem met 3 magneetcontacten en 1 bewegingssensor is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals