Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem zorg je voor optimale beveiliging van je middelgrote woning. Deze complete set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, 4 bewegingssensoren en 2 magneetcontacten. De magneetcontacten stellen je in staat om direct een melding te ontvangen wanneer een raam of deur geopend wordt. Zo ben je altijd op de hoogte van mogelijke indringers. Dit alarmsysteem is uitgerust met een noodaccu die tot wel 24 uur meegaat. Hierdoor blijft het systeem operationeel, zelfs bij stroomuitval. Bovendien kun je gebruik maken van de optionele mobiele back-up, mocht de wifi onverhoopt niet meer functioneren. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare beveiliging, ongeacht de omstandigheden. Het Ring alarmsysteem is eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je het systeem volledig kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften. Daarnaast is het mogelijk om andere Ring apparaten in je huis te koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Hiermee creëer je een geïntegreerd beveiligingssysteem dat naadloos samenwerkt en zorgt voor maximale veiligheid en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Wanneer het bewegingsdetectiesysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na stroomuitval. Het alarmsysteem kan gekoppeld worden aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om direct te kunnen bekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te benutten, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 4 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals