Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem zorg je voor optimale beveiliging van je middelgrote woning. Deze complete set bestaat uit het basisstation, een signaalversterker voor een nog beter bereik, 2 bewegingssensoren en 2 magneetcontacten. De magneetcontacten zijn een ideale toevoeging, omdat je direct een melding ontvangt wanneer een raam of deur wordt geopend. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt in je huis. Een groot voordeel van dit alarmsysteem is de ingebouwde noodaccu, die ervoor zorgt dat het systeem blijft functioneren zelfs bij stroomuitval. Met een accuduur van 24 uur hoef je je geen zorgen te maken dat je huis onbeschermd achterblijft. Daarnaast biedt het systeem een optionele mobiele back-up, zodat je ook kunt vertrouwen op een betrouwbare verbinding als je wifi niet meer werkt. Het Ring alarmsysteem is eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je jouw beveiliging kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Ook kun je andere Ring apparaten in huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo creëer je een geïntegreerd en slim beveiligingssysteem voor jouw woning. Met het Ring alarmsysteem ben je altijd gerustgesteld, wetende dat je huis goed beveiligd is.

Pluspunten
  • Wanneer de bewegingsdetectie van het alarmsysteem geactiveerd wordt, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomuitval. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket heeft geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te benutten, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en betaal je een vast bedrag per maand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 2 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals