Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Dit Ring alarmsysteem is de ideale oplossing om een middelgrote woning te beveiligen. Het biedt een complete set bestaande uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, 3 bewegingssensoren en 1 magneetcontact. Met behulp van het magneetcontact ontvang je direct een melding wanneer een raam of deur wordt geopend, zodat je altijd op de hoogte bent van mogelijke inbraakpogingen. Een van de grote voordelen van dit systeem is de noodaccu van 24 uur. Zelfs als de stroom uitvalt, blijft het alarmsysteem operationeel en biedt het nog steeds optimale beveiliging. Daarnaast is er een optionele mobiele back-up beschikbaar voor het geval dat de wifi niet meer werkt. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een betrouwbare verbinding met het alarmsysteem, waar je ook bent. Dit Ring alarmsysteem is ook nog eens eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, zodat je het systeem volledig kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en wensen. Bovendien is het mogelijk om andere Ring apparaten in jouw huis te koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Hierdoor creëer je een geïntegreerd beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en zorgt voor gemoedsrust, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je onmiddellijk een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring. Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen bewakingscamera om direct te kunnen zien wat er thuis gebeurt. Voor optimaal gebruik van het alarmsysteem is een stabiel wifi-netwerk vereist en moet je maandelijks een vast bedrag betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 3 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals