Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SP1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SP1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Met het Ring alarmsysteem beveilig je moeiteloos jouw kleinere woning. Deze complete set bestaat uit een basisstation, een signaalversterker voor een beter bereik, twee bewegingssensoren en één magneetcontact. Met behulp van de magneetcontacten ontvang je onmiddellijk een melding wanneer een raam of deur geopend wordt. Dankzij de ingebouwde noodaccu blijft het systeem tot wel 24 uur functioneren, zelfs bij stroomuitval. Bovendien kan je de optionele mobiele back-up gebruiken wanneer de wifi niet meer beschikbaar is. Het Ring alarmsysteem kan eenvoudig worden uitgebreid met extra sensoren, zodat je jouw gehele woning kunt beveiligen. Bovendien is het mogelijk om andere Ring apparaten, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel, te koppelen aan dit systeem. Hierdoor creëer je een geïntegreerd beveiligingssysteem dat perfect aansluit bij jouw behoeften. Met het Ring alarmsysteem ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om jouw woning te beschermen tegen ongewenste indringers.

Pluspunten
  • Wanneer het alarm systeem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring app op je smartphone. De reservebatterij van het systeem blijft 24 uur werken na een stroomstoring. Het alarm systeem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera om live te kunnen bekijken wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te kunnen gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig en dien je maandelijks een vast bedrag te betalen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren. 

De review over Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontacten en 2 bewegingssensoren is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals