Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4K11SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor.

Specificaties Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Merk

Ring

Fabrikantcode

4K11SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Het Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor is de perfecte keuze om je huis te beveiligen. Met deze 5-delige set ben je verzekerd van optimale veiligheid. Het systeem bestaat uit een basisstation en diverse sensoren die eenvoudig gekoppeld kunnen worden aan de Ring app op je telefoon. Via deze app ontvang je directe meldingen zodra er verdachte activiteiten worden gedetecteerd door de sensoren. Wat dit alarmsysteem extra betrouwbaar maakt, is de ingebouwde noodaccu met een levensduur van 24 uur. Zelfs tijdens stroomuitval blijft het systeem dus actief en houdt het je huis veilig. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de optionele mobiele back-up, voor het geval dat je wifi-verbinding niet beschikbaar is. Met dit Ring Alarm pakket ontvang je niet alleen het basisstation, maar ook de tweede generatie van het bedieningspaneel, de contactsensor, de bewegingsdetector en de signaalversterker. Het systeem is bovendien eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, waardoor je het perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke behoeften en wensen. Niet alleen kun je dit alarmsysteem gebruiken om je huis te beveiligen, maar je kunt ook andere Ring apparaten in je huis koppelen, zoals beveiligingscamera's of de Ring deurbel. Zo creëer je een geïntegreerd en volledig beveiligingssysteem voor je woning. Houd er wel rekening mee dat voor geassisteerde.

Pluspunten
  • Het alarmsysteem kan worden gekoppeld aan Amazon Alexa. Zodra het alarmsysteem beweging detecteert, ontvang je direct een melding via de Ring-app op je smartphone. De back-up batterij van het systeem blijft 24 uur werken na stroomuitval.

Minpunten
  • Het pakket bevat geen beveiligingscamera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt. Voor een optimale werking van het alarmsysteem heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor. 

De review over Ring Alarmsysteem met 1 magneetcontact en 1 bewegingssensor is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals