Search
Close this search box.
  1. Ring Alarm Magneetcontact

Ring Alarm Magneetcontact Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SD1SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarm Magneetcontact.

Specificaties Ring Alarm Magneetcontact

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD1SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarm Magneetcontact

Breid je Ring Alarm systeem uit met de nieuwe Ring Alarm Magneetcontact, de tweede generatie van de contactsensor. Deze geavanceerde sensor is compacter dan zijn voorganger en heeft een verbeterde levensduur dankzij de 2 meegeleverde batterijen. Je kunt de sensor eenvoudig bevestigen op een raamkozijn of deur, waardoor je direct een melding ontvangt via het alarm wanneer deze geopend wordt. Met de Ring Alarm Magneetcontact kun je zelf bepalen hoe je gewaarschuwd wilt worden. Je kunt ervoor kiezen om een luid geluidssignaal in huis te laten afgaan, zodat je direct weet dat er een toegangsdeur geopend is. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een melding op je smartphone te ontvangen, waardoor je altijd op de hoogte bent, zelfs als je niet thuis bent. Om van deze uitbreiding te kunnen profiteren, is het belangrijk om te weten dat je altijd een Ring basisstation nodig hebt. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat het alarm alleen afgaat wanneer je het alarm via het bedieningspaneel hebt ingeschakeld. Bescherm je huis en geniet van gemoedsrust met de Ring Alarm Magneetcontact.

Pluspunten
  • Unknown
Minpunten
  • Unknown
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarm Magneetcontact

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarm Magneetcontact tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarm Magneetcontact. 

De review over Ring Alarm Magneetcontact is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals