Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 4SD2SZ-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack.

Specificaties Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

4SD2SZ-0EU0

Omschrijving van de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Vergroot de functionaliteit van je Ring Alarm met deze tweede generatie Ring Alarm Contactsensor (2nd Gen) - 2 pack. Deze nieuwe sensor is compacter dan zijn voorganger en wordt geleverd met 2 batterijen, waardoor hij langer meegaat. Bevestig de sensor eenvoudig op een raamkozijn of deur en ontvang direct een melding op je smartphone of laat een luid geluidssignaal in huis afgaan zodra deze geopend wordt. Met deze uitbreiding heb je de mogelijkheid om je huis nog beter te beveiligen en altijd op de hoogte te blijven van mogelijke indringers. Het is echter belangrijk om te weten dat je een Ring basisstation nodig hebt om van deze functies gebruik te kunnen maken. Het alarm zal alleen afgaan wanneer het via het bedieningspaneel is ingeschakeld, waardoor je altijd de volledige controle hebt over de beveiliging van je huis. Voeg de Ring Alarm Magneetcontacten toe aan je Ring Alarm systeem en geniet van gemoedsrust en veiligheid, waar je ook bent.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack. 

De review over Ring Alarm Magneetcontact - 2 pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals