Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Qlima DD208

Qlima DD208 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Qlima 8713508776088. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Qlima DD208.

Specificaties Qlima DD208

Merk

Qlima

Fabrikantcode

8713508776088

Omschrijving van de Qlima DD208

Met de Qlima DD208 luchtontvochtiger haal je de perfecte oplossing in huis voor vochtige en koude ruimtes. Of het nu een garage, kelder of een andere frisse ruimte is, deze luchtontvochtiger presteert uitstekend bij alle temperaturen. Met een capaciteit van 20 vierkante meter is hij geschikt voor middelgrote ruimtes. De Qlima DD208 is voorzien van een handig waterreservoir dat je op tijd moet legen. Maar maak je geen zorgen, zodra het reservoir vol is, ontvang je een melding om hem te legen. Zo kun je altijd genieten van een optimale luchtvochtigheid in jouw ruimte. Wil je de luchtontvochtiger alleen op bepaalde tijden laten werken? Geen probleem! Met de timerfunctie kun je eenvoudig een specifieke tijd instellen waarop de luchtontvochtiger aan- en uitgaat. Met de Qlima DD208 luchtontvochtiger ben je verzekerd van een aangename en gezonde leefomgeving, zelfs in de koudste ruimtes. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog jouw exemplaar!

Pluspunten
  • Met de ingebouwde filters en ionisatiefunctie verbeter je niet alleen de luchtkwaliteit, maar ook de luchtvochtigheid. Je kunt eenvoudig je gewenste luchtvochtigheidsgraad instellen op het display. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor gebruik in jouw kelder, caravan of zomerhuisje, aangezien hij ook bij lage temperaturen werkt.

Minpunten
  • Met een capaciteit van 2 liter vult het waterreservoir sneller dan bij andere luchtontvochtigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Qlima DD208

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Qlima DD208 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Qlima DD208. 

De review over Qlima DD208 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.