Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Qlima D630P Smart

Qlima D630P Smart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Qlima D630PS. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Qlima D630P Smart.

Specificaties Qlima D630P Smart

Merk

Qlima

Fabrikantcode

D630PS

Omschrijving van de Qlima D630P Smart

De Qlima D630P Smart luchtontvochtiger biedt ultiem gemak doordat je hem eenvoudig op afstand kunt bedienen. Dankzij de verbinding met de smartphone app kun je de ontvochtiger alvast inschakelen, zelfs als je niet thuis bent. Deze handige functie zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Deze luchtontvochtiger is geschikt voor gebruik in zowel huiselijke als kantooromgevingen, met een maximale dekking van maar liefst 60 vierkante meter. Met een indrukwekkend waterreservoir van 6 liter hoef je hem niet vaak te legen, waardoor je kunt genieten van continue ontvochtiging zonder onderbrekingen. Bovendien geeft de ontvochtiger een handige melding wanneer het reservoir vol is, zodat je altijd op de hoogte bent en tijdig actie kunt ondernemen. Wil je liever geen omkijken hebben naar het legen van het reservoir? Geen probleem! Bij deze ontvochtiger wordt namelijk een condensafvoerslang meegeleverd. Hiermee kun je de ontvochtiger eenvoudig aansluiten op de afvoer, zodat je geen tijd en moeite hoeft te verspillen aan het legen van het reservoir. Kortom, met de Qlima D630P Smart luchtontvochtiger geniet je altijd en overal van een optimaal binnenklimaat, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met de app kun je de luchtbevochtiger ook op afstand bedienen of als je niet thuis bent. Met een inhoud van 6 liter hoef je het waterreservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij het signaal van de ontvochtiger weet je precies wanneer je het waterreservoir moet legen.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je altijd de condensafvoerslang naar een afvoerput onderaan leiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Qlima D630P Smart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Qlima D630P Smart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Qlima D630P Smart. 

De review over Qlima D630P Smart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.