Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Qlima D620

Qlima D620 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Qlima 8713508776064. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Qlima D620.

Specificaties Qlima D620

Merk

Qlima

Fabrikantcode

8713508776064

Omschrijving van de Qlima D620

Met de Qlima D620 haalt u een krachtige luchtontvochtiger in huis die perfect is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dankzij de waterbestendige buitenkant kunt u de ontvochtiger veilig neerzetten zonder u zorgen te maken over waterschade. Met een waterreservoir van 4 liter kan deze ontvochtiger een grote hoeveelheid vocht opvangen voordat het reservoir geleegd moet worden. Maar als u geen zin heeft om telkens het waterreservoir te legen, is er een handige oplossing. U kunt de meegeleverde condensafvoer aansluiten, waardoor de ontvochtiger het water direct afvoert naar de afvoerput. Zo heeft u geen omkijken meer naar het legen van het reservoir. De Qlima D620 werkt het best in licht verwarmde ruimtes en is voornamelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, waar u de nachtmodus kunt inschakelen om te voorkomen dat het display licht geeft en u 's nachts stoort. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat het waterreservoir overstroomt, omdat de ontvochtiger automatisch uitschakelt zodra het reservoir vol is. Met de Qlima D620 kunt u genieten van een aangenaam en vochtvrij binnenklimaat, zonder gedoe met overtollig vocht.

Pluspunten
  • Met een waterreservoir van 4 liter hoef je het reservoir minder vaak te legen dan bij andere luchtontvochtigers. Dankzij de meegeleverde condensafvoerslang voer je het water continu af. Met een maximale luchtstroom van 160 m³ per uur beschikt deze luchtontvochtiger over een krachtige ventilator.

Minpunten
  • Deze luchtontvochtiger functioneert minder efficiënt bij lage temperaturen, dus is minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Qlima D620

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Qlima D620 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Qlima D620. 

De review over Qlima D620 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.