Qlima D 210 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Qlima 8713508781389. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Qlima D 210.

Specificaties Qlima D 210

Merk

Qlima

Fabrikantcode

8713508781389

Omschrijving van de Qlima D 210

Met de Qlima D 210 hoef je je geen zorgen meer te maken over beslagen ramen en muffe geurtjes in een ruimte tot 24 vierkante meter. Deze luchtontvochtiger zorgt ervoor dat je het gewenste vochtigheidsniveau kunt instellen, variërend van 30% tot 90%, en stopt met werken zodra de gewenste vochtigheid is bereikt. Het waterreservoir van deze ontvochtiger kan tot wel 2 liter water opvangen. En wanneer het reservoir vol is, schakelt de ontvochtiger automatisch uit, wat zorgt voor extra veiligheid. Maar als je geen zin hebt om het waterreservoir steeds te legen, kun je eenvoudig een condensafvoerslang aansluiten op het apparaat. Hierdoor voert de ontvochtiger het water continu af en hoef je er niet meer naar om te kijken. Naast het effectief bestrijden van vochtproblemen in je huis, heeft de Qlima D 210 nog meer handige functies. Zo beschikt deze luchtontvochtiger over een wasbaar luchtfilter dat stof en andere verontreinigingen uit de lucht filtert, waardoor de luchtkwaliteit in de ruimte verbetert. Bovendien is dit apparaat energiezuinig, met een laag stroomverbruik en een energieklasse A. Dit betekent dat je niet alleen een gezondere leefomgeving creëert, maar ook nog eens kosten bespaart op je energierekening. Met zijn stijlvolle en compacte design past de Qlima D 210 perfect in elke kamer. Of het nu gaat.

Pluspunten
  • Je hoeft je geen zorgen te maken dat het waterreservoir zal overstromen, aangezien je een melding zult ontvangen wanneer het vol is en het apparaat zich daarna vanzelf uitschakelt. Dankzij de wieltjes kun je deze ontvochtiger eenvoudig verplaatsen naar een andere kamer.

Minpunten
  • Om het water af te voeren, moet je de condensafvoerslang altijd naar een afvoerput lager dan de luchtontvochtiger leiden. Deze luchtontvochtiger functioneert minder efficiënt bij lage temperaturen, daarom is hij minder geschikt voor kelders en caravans.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Qlima D 210

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Qlima D 210 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Qlima D 210. 

De review over Qlima D 210 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.