Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips XB9154/09

Philips XB9154/09 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips XB9154/09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips XB9154/09.

Specificaties Philips XB9154/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

XB9154/09

Omschrijving van de Philips XB9154/09

De Philips 9000-serie XB9154/09 is een innovatieve zakloze stofzuiger die is uitgerust met geavanceerde multi-cycloontechnologie. Hierdoor blijft de zuigkracht altijd optimaal, zelfs wanneer de stofcontainer vol raakt. Dit betekent dat je moeiteloos kunt blijven stofzuigen zonder onderbrekingen. Bovendien is deze stofzuiger dankzij het anti-allergie filter uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. Bij de aankoop van de Philips XB9154/09 ontvang je verschillende handige accessoires, waaronder een turboborstel, kierenzuigmond en meubelborstel. De turboborstel is speciaal ontworpen om dierenharen en tapijt effectief te kunnen verwijderen. Hiermee wordt het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent, zelfs als je harige huisdieren hebt. En wanneer je de stofzuiger in de parkeerstand zet, zie je misschien nog wat stof op je plinten of bank liggen. Gelukkig is dat geen probleem, want met de geïntegreerde kierenzuiger en meubelzuigmond kun je deze moeilijk bereikbare plekken snel en eenvoudig schoonmaken. De Philips 9000-serie XB9154/09 is niet alleen een krachtige en handige stofzuiger, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn slanke en moderne design past hij perfect in elke woonruimte. Daarnaast is deze stofzuiger voorzien van een groot.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel: Deze stofzuiger is geschikt voor het verwijderen van dierenharen en schoonmaken van grof tapijt met behulp van de turboborstel. Je bedient deze stofzuiger eenvoudig via het handvat, hierdoor hoef je niet te bukken: Met dit apparaat bedien je de stofzuiger gemakkelijk via het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken. Dankzij het speciale anti allergie filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie: Deze stofzuiger is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het speciale anti-allergie filter.

Minpunten
  • De stofzuiger wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer voorzichtig. Deze stofzuiger produceert veel lawaai met een geluid van 77 decibel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips XB9154/09

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips XB9154/09 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips XB9154/09. 

De review over Philips XB9154/09 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals