Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips HF3506/05. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver.

Specificaties Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Merk

Philips

Fabrikantcode

HF3506/05

Omschrijving van de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Begin je dag op een gemakkelijkere, frissere en energiekere manier met de Philips Wake-Up Light HF3506/05. Deze wekker combineert licht en geluid om je op een natuurlijke manier te laten ontwaken. De lamp straalt een helder geel licht uit en kan worden ingesteld volgens jouw voorkeur met behulp van 10 voorgeprogrammeerde lichtinstellingen. Na het afgaan van de wekker duurt het ongeveer 30 minuten voordat je slaapkamer volledig verlicht is met 200 lux. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om wakker te worden met het geluid van de radio. In slechts anderhalve minuut zal het geluid geleidelijk toenemen tot het door jou gekozen niveau. En als je nog niet direct uit bed wilt nadat het alarm is afgegaan, kun je eenvoudig de snoozeknop indrukken om het geluid elke 9 minuten te herhalen. De Philips Wake-Up Light HF3506/05 is niet zomaar een wekker, maar een slim apparaat dat je helpt om op een natuurlijke en rustige manier wakker te worden. Het gele licht bootst de zonsopgang na, waardoor je lichaam geleidelijk aan gewend raakt aan het ontwaken. Dit zorgt ervoor dat je op een meer ontspannen en energieke manier aan je dag kunt beginnen. Bovendien kun je de wekker ook gebruiken als bedlampje om 's avonds tot rust te komen. De 10 voorgeprogrammeerde lichtinstellingen stellen je in staat om de perfecte sfeer te creëren in je slaapkamer.

Pluspunten
  • Je kunt zelf de helderheid van het scherm instellen, zodat het licht nooit te fel is. Met de FM-tuner word je wakker met je favoriete radiozender.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om meerdere wektijden in te stellen, jouw partner heeft dus een eigen wekker nodig. De simulatie is minder realistisch dan bij andere wekkers, want deze wekker maakt alleen gebruik van geel licht. Het is niet mogelijk om verschillende wektijden in te stellen, dus jouw partner moet zijn eigen wekker hebben. De simulatie is minder realistisch dan bij andere wekkers, omdat deze wekker alleen gebruikmaakt van geel licht.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver. 

De review over Philips Wake-Up Light HF3506/05 Zilver is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals