Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips Stoomgenerator HI5922/30

Philips Stoomgenerator HI5922/30 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips HI5922/30. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Stoomgenerator HI5922/30.

Specificaties Philips Stoomgenerator HI5922/30

Merk

Philips

Fabrikantcode

HI5922/30

Omschrijving van de Philips Stoomgenerator HI5922/30

Met de Philips Stoomgenerator HI5922/30 wordt het wegwerken van een berg wasgoed een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator produceert continu 110 gram stoom per minuut, waardoor je snel en moeiteloos zelfs de meest delicate kleding kunt strijken. En als je toevallig een gekreukte spijkerbroek tussen je schone was hebt, geen enkel probleem! Dankzij de stoomstoot van 300 gram per minuut kun je zelfs hardnekkige kreukels uit stugge stoffen verwijderen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het selecteren van de juiste temperatuur, want de stoomgenerator doet dit automatisch voor je. Je hoeft niet langer handmatig tussen verschillende temperaturen en stoffen te schakelen. Bovendien verzamelt kalk zich tijdens het reinigingsprogramma in het speciale kalkreservoir. Zodra het tijd is om dit programma uit te voeren, geeft de stoomgenerator je een seintje. Op die manier kun je snel weer aan de slag met je volgende strijkklus. Let wel op: een stoomgenerator past niet op iedere strijkplank, dus zorg ervoor dat je er een hebt die compatibel is met dit krachtige apparaat. Met de Philips Stoomgenerator HI5922/30 is strijken niet langer een vervelende taak, maar een eenvoudig en efficiënt proces. Dankzij de continue stoomproductie, de krachtige stoomstoot en de automatische temperatuurselectie kun je moeiteloos de perfecte resultaten behalen. Dus waar wacht je.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 300 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Kalk hoopt zich op in het kalkreservoir, dat je na het anti-kalkprogramma leegt. De temperatuur- en stoominstelling worden automatisch aangepast zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • Met een capaciteit van 1,1 liter is het waterreservoir vrij klein en is de stoomgenerator niet erg geschikt voor grote hoeveelheden wasgoed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Stoomgenerator HI5922/30

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Stoomgenerator HI5922/30 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Stoomgenerator HI5922/30. 

De review over Philips Stoomgenerator HI5922/30 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals