Search
Close this search box.
  1. Philips SpeedPro FC6727/01

Philips SpeedPro FC6727/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC6727/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips SpeedPro FC6727/01.

Specificaties Philips SpeedPro FC6727/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6727/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro FC6727/01

De Philips Speedpro FC6727/01 is ontworpen om stofzuigen zo eenvoudig mogelijk te maken en biedt verschillende voordelen. Het unieke mondstuk is 180 graden open, wat betekent dat het niet alleen stof aan de voorkant opneemt, maar ook via de zijkanten. Hierdoor wordt het stofzuigen langs plinten en moeilijk bereikbare hoeken een fluitje van een cent. Bovendien is de zuigmond voorzien van LED-verlichting aan de voorkant, waardoor je beter kunt zien waar het stof zich bevindt, zelfs in donkere hoeken. Met een volledig opgeladen 21,6 volt accu kun je maar liefst 40 minuten stofzuigen op de laagste stand. Maar wanneer je te maken hebt met een vloerkleed of hardnekkig vuil, schakel je eenvoudig over naar de turbostand. Met de meegeleverde mini-turboborstel kun je de kruimelzuiger zelfs omtoveren tot een krachtige tegenstander tegen dierenharen en ander grof vuil. Dit is bijzonder handig wanneer je bijvoorbeeld de achterbak van je auto wilt schoonmaken. Kortom, de Philips Speedpro FC6727/01 biedt een geavanceerde en gebruiksvriendelijke stofzuigervaring. Met het veelzijdige mondstuk, de handige LED-verlichting en de krachtige accu ben je verzekerd van een grondige reiniging, zelfs op de lastigste plekken.

Pluspunten
  • Doordat de zuigmond zowel aan de voorkant als aan de zijkanten stof opzuigt, maak je ook lastige hoekjes stofvrij

    .

    En door de LED-verlichting zie je vuil beter liggen. Met een volle accu kun je 40 minuten achter elkaar stofzuigen, en als je de krachtige turbostand gebruikt is dat 20 minuten. Dankzij het anti-allergiefilter is het zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert een zeer hoog geluidsniveau van 80 decibel. De krachtige turbostand vereist veel energie van de accu, gebruik deze daarom alleen voor tapijten of dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips SpeedPro FC6727/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips SpeedPro FC6727/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips SpeedPro FC6727/01. 

De review over Philips SpeedPro FC6727/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals