Philips SpeedPro FC6724/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC6724/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips SpeedPro FC6724/01.

Specificaties Philips SpeedPro FC6724/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6724/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro FC6724/01

De Philips SpeedPro FC6724/01 is een innovatieve stofzuiger die het schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Met zijn unieke 180 graden open mondstuk zuigt deze stofzuiger niet alleen stof aan de voorkant op, maar ook via de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos langs de plinten kunt zuigen en zelfs het lastigste stof geen kans krijgt om te ontsnappen. Met een volledig opgeladen 21,6 volt accu kun je maar liefst 40 minuten lang stofzuigen op de laagste stand. Maar als je een extra krachtige zuigkracht nodig hebt, schakel je gewoon de turbostand in voor het reinigen van vloerkleden of tapijten. En als je stof hebt verzameld onder de bank, kun je de stofzuiger plat leggen en er zonder problemen bij komen. Het stof wordt opgevangen in het handige stofreservoir en dankzij het anti-allergie filter worden stofdeeltjes effectief vastgehouden, waardoor ze niet door de kamer kunnen verspreiden. Dit is vooral handig voor mensen die gevoelig zijn voor stof en allergieën hebben. Met de Philips SpeedPro FC6724/01 wordt stofzuigen niet alleen een eenvoudige taak, maar ook een efficiënte en hygiënische. Geniet van de vrijheid van draadloos schoonmaken en ervaar de krachtige en veelzijdige prestaties van deze geavanceerde stofzuiger.

Pluspunten
  • Doordat de zuigmond stof zowel aan de voor- als zijkanten opzuigt, ben je sneller klaar én maak je ook lastige hoekjes stofvrij. Met een volle accu kan je 40 minuten ononderbroken stofzuigen, als je de krachtige turbostand gebruikt is dit 20 minuten. Het is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het anti-allergie filter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger produceert zeer veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. De accu wordt zwaar belast in de krachtige turbostand, gebruik deze daarom alleen voor tapijten of dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips SpeedPro FC6724/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips SpeedPro FC6724/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips SpeedPro FC6724/01. 

De review over Philips SpeedPro FC6724/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals