Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips SpeedPro FC6722/01

Philips SpeedPro FC6722/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC6722/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips SpeedPro FC6722/01.

Specificaties Philips SpeedPro FC6722/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6722/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro FC6722/01

De Philips Speedpro FC6722/01 is de ultieme stofzuiger die het stofzuigen zo makkelijk mogelijk maakt. Het innovatieve mondstuk is voor 180 graden open, waardoor het niet alleen stof opneemt aan de voorkant, maar ook via de zijkanten. Dit betekent dat je moeiteloos langs de plinten en andere lastige hoekjes kunt stofzuigen. Met een volle accu kun je maar liefst 30 minuten stofzuigen op de laagste stand, en wanneer je een vloerkleed wilt reinigen, schakel je eenvoudig over naar de turbostand. Deze stofzuiger is ontworpen om overal probleemloos bij te kunnen komen. Met zijn platte ontwerp kun je zelfs stof onder de bank verwijderen zonder moeite. Het stof wordt opgevangen in het handige stofreservoir, zodat je geen stofzuigerzakken hoeft te vervangen. Bovendien is deze stofzuiger voorzien van een anti-allergie filter, waardoor stofdeeltjes niet door de kamer vliegen en ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Met de Philips Speedpro FC6722/01 wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte taak, zodat je meer tijd hebt voor andere dingen die je leuk vindt.

Pluspunten
  • Je bent sneller klaar en maakt ook lastige hoekjes stofvrij door de zuigmond die zowel aan de voorkant als aan de zijkanten stof opzuigt. Je kunt je boven- en benedenverdieping stofzuigen omdat de accu 30 minuten meegaat op de laagste stand. Het is zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het anti-allergie filter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger veroorzaakt veel lawaai met een geluidsniveau van 80 decibel. De krachtige turbostand belast de accu erg veel, gebruik deze dan ook alleen voor tapijten of dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips SpeedPro FC6722/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips SpeedPro FC6722/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips SpeedPro FC6722/01. 

De review over Philips SpeedPro FC6722/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals