Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC6728/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01.

Specificaties Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC6728/01

Omschrijving van de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Met de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 haal je niet alleen een stofzuiger in huis, maar ook een kruimeldief en een dweil! Deze krachtige alles-in-één schoonmaakoplossing is uitgerust met de PowerCyclone 7 motor, waarmee je tot wel 50 minuten kunt stofzuigen in de laagste stand. Voor vloerkleden kun je gebruik maken van de turbostand, waarmee de accu 22 minuten meegaat. Het unieke 180 graden mondstuk zuigt vuil op aan zowel de voor- als de zijkanten, en is voorzien van led verlichting om de vloer goed te kunnen zien. Dit innovatieve mondstuk beweegt zich naar de grond toe, terwijl de achterkant omhoog komt. Hierdoor kun je precies zien waar het vuil zich bevindt en kun je in beide richtingen zuigen. Voor een nog grondigere reiniging kun je eenvoudig het mondstuk met het geïntegreerde dweilsysteem op de stofzuiger klikken. De zuigmond verwijdert vuil, terwijl de dweilfunctie direct vieze vlekken van de vloer verwijdert. Na gebruik kun je de microvezeldoeken gemakkelijk in de wasmachine wassen, zodat ze weer klaar zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. Met de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 haal je dus niet alleen een krachtige en veelzijdige schoonmaakoplossing in huis, maar ook een handig en efficiënt apparaat dat jouw vloeren weer laten stralen.

Pluspunten
  • Je dweilt en stofzuigt tegelijkertijd met de dweilopzetstuk. De zuigmond met led-verlichting is aan de voor- en zijkanten open en zuigt hierdoor vuil en stof van meerdere kanten op. Met een accu van 21 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in dezelfde prijsklasse.

Minpunten
  • Na gebruik dien je het waterreservoir onmiddellijk leeg te maken en het microvezelpad te verwijderen, omdat deze nat blijft. Deze stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 80 decibel relatief veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01. 

De review over Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals