Search
Close this search box.
  1. Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips HF3650/01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01.

Specificaties Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Merk

Philips

Fabrikantcode

HF3650/01

Omschrijving van de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Met de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 wordt het nog gemakkelijker om in slaap te vallen en op te staan. Deze innovatieve wekker simuleert 's avonds een prachtige zonsondergang, waardoor je heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen. En 's ochtends word je verwelkomd met een warm geel licht, dat langzaam sterker wordt en van kleur verandert, zodat je op een natuurlijke en geleidelijke manier wakker wordt. Maar dat is nog niet alles! Deze wekker biedt ook ontspanningsoefeningen, voor de momenten waarop je wat extra ontspanning nodig hebt. Het licht en geluid van de wekker pulseert, en zodra je je ademhaling daarop afstemt, voel je alle spanning van je afglijden. Bovendien kun je zelf kiezen welk geluid je wilt gebruiken om wakker te worden: een rustgevend natuurgeluid, je favoriete FM-radiozender of zelfs een nummer van je smartphone. En geen gedoe met draadloze verbindingen, want je sluit je telefoon gewoon aan via de aux-ingang. Met de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 wordt je slaaproutine een waar genot. De zonsondergangsimulatie zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen in slaap valt, terwijl de zonsopgangsimulatie ervoor zorgt dat je op een natuurlijke en aangename manier wakker wordt. En dankzij de ontspanningsoefeningen en de mogelijkheid om je eigen favoriete geluid te.

Pluspunten
  • Deze wekker imiteert een realistische zonsopgang, omdat het licht van rood naar oranje naar geel verandert. Deze wekker helpt je om in slaap te vallen door een zonsondergang na te bootsen. De wekker heeft een usb-poort om je telefoon op te laden.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen muziek af te spelen via bluetooth. Je verbindt de wekker niet met een app die tips geeft voor een optimale nachtrust.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01. 

De review over Philips Somneo Sleep & Wake-Up Light HF3650/01 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals