Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips PSG7130/20

Philips PSG7130/20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips PSG7130/20. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PSG7130/20.

Specificaties Philips PSG7130/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG7130/20

Omschrijving van de Philips PSG7130/20

De Philips PSG7130/20 is een stoomgenerator van topklasse die jouw strijkervaring naar een hoger niveau tilt. Met een indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut is dit apparaat in staat om zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos te verwijderen. Bovendien kan de PSG7130/20 continu stoom produceren, met een snelheid van 120 gram per minuut. Dit betekent dat je de meeste stoffen in slechts één enkele beweging glad kunt strijken. Met een ruim waterreservoir van 1,8 liter kun je tot wel 2 uur lang achter elkaar strijken zonder onderbreking. Dit betekent dat je in één sessie grote hoeveelheden wasgoed kunt strijken, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien is de PSG7130/20 veelzijdig genoeg om ook gordijnen te strijken. Dankzij de mogelijkheid om het strijkijzer verticaal te gebruiken, kun je nu moeiteloos je gordijnen in perfecte staat houden. Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Philips PSG7130/20 is de geavanceerde temperatuurregeling. Dit betekent dat je nooit meer bang hoeft te zijn voor brandplekken op delicate stoffen. Het strijkijzer zorgt er namelijk automatisch voor dat elke stof altijd met de juiste temperatuur gestreken wordt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat jouw kleding er altijd onberispelijk uitziet. Dus gooi al je wasgo.

Pluspunten
  • Het strijkijzer past automatisch de temperatuur- en stoominstelling aan op basis van het type textiel dat je strijkt, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met dit strijkijzer kun je ook gordijnen en hangende kleding strijken door verticaal te stomen. De stoom komt tot aan het uiteinde van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • De stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PSG7130/20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PSG7130/20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PSG7130/20. 

De review over Philips PSG7130/20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals