Search
Close this search box.
  1. Philips PSG7040/10

Philips PSG7040/10 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips PSG7040/10. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PSG7040/10.

Specificaties Philips PSG7040/10

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG7040/10

Omschrijving van de Philips PSG7040/10

Met de krachtige Philips PSG7040/10 stoomgenerator wordt het wegwerken van een hele stapel was een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 8 bar en een stoomstoot van 600 gram per minuut. Hierdoor kun je zelfs de dikste stoffen moeiteloos gladstrijken met slechts één beweging. Het ruime waterreservoir van 1,8 liter zorgt ervoor dat je tot wel 2 uur lang ononderbroken kunt strijken. Bovendien maakt deze stoomgenerator het mogelijk om zelfs je gordijnen te stomen, omdat het strijkijzer ook verticaal kan worden gebruikt. Met de Philips PSG7040/10 hoef je je geen zorgen te maken over brandplekken, dankzij de geavanceerde temperatuurregeling. Het strijkijzer zorgt ervoor dat elke stof altijd met de juiste temperatuur wordt gestreken, waardoor je met een gerust hart al je kleding kunt strijken zonder deze vooraf te sorteren. Dit zorgt voor een efficiënte en tijdbesparende strijkervaring. Deze stoomgenerator is de ideale partner voor elke huishoudelijke klus en maakt het strijken van je kleding een stuk gemakkelijker en sneller. Met zijn krachtige stoomdruk en stoomstoot, ruime waterreservoir en veelzijdige functies is de Philips PSG7040/10 een onmisbaar apparaat voor elk huishouden. Dus waar wacht je nog op? Maak het strijken van je wasgoed een plezierige taak met deze geav.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 600 gram per minuut verwijdert snel hardnekkige kreukels. Door de hoge stoomdruk van 8 bar kun je zelfs dikker textiel heel eenvoudig gladstrijken. Het waterreservoir heeft een relatief grote capaciteit van 1,8 liter in vergelijking met andere stoomgeneratoren.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PSG7040/10

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PSG7040/10 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PSG7040/10. 

De review over Philips PSG7040/10 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals