Search
Close this search box.
  1. Philips PowerPro Active FC9555/09

Philips PowerPro Active FC9555/09 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC9555/09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PowerPro Active FC9555/09.

Specificaties Philips PowerPro Active FC9555/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC9555/09

Omschrijving van de Philips PowerPro Active FC9555/09

De Philips PowerPro Active FC9555/09 is een uitzonderlijke stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het reinigen van harde of kwetsbare vloeren. Met dit apparaat ontvang je niet alleen een TriActive+ combiborstel, maar ook een parketborstel. Wat de TriActive+ combiborstel betreft, deze is veel krachtiger dan de standaard combiborstel van Philips. Hiermee kun je zonder van opzetstuk te wisselen zowel harde vloeren als laagpolig tapijt moeiteloos stofzuigen. Als je echter alleen harde vloeren of houten vloeren hebt, kun je het beste de zachte parketborstel gebruiken. Met het anti-allergie filter van de Philips PowerPro Active FC9555/09 wordt voorkomen dat stofdeeltjes met de uitgeblazen lucht weer terug de kamer in komen. Dit is vooral handig als je gevoelig bent voor allergieën. Daarnaast ontvang je bij deze stofzuiger ook een mini-turboborstel, waarmee je dierenharen en ander grof vuil gemakkelijk van meubels of traptreden kunt verwijderen. Deze stofzuiger is dus niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook zeer geschikt voor mensen met allergieën of huisdieren. Investeer in de Philips PowerPro Active FC9555/09 en geniet van een schoon en gezond huis!

Pluspunten
  • Dankzij de PowerCycloon 7 technologie heeft deze stofzuiger meer zuigkracht dan andere stofzuigers van Philips. De TriActive+ borstel is sterker dan de standaard Philips combiborstel. Met de mini-turboborstel kun je dierenharen eenvoudig van meubels verwijderen.

Minpunten
  • Het snoer is vrij kort, slechts 6 meter, dus je moet af en toe van stopcontact wisselen. Deze stofzuiger maakt relatief veel lawaai, met een geluidsniveau van 76 decibel in de maximale stand.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PowerPro Active FC9555/09

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PowerPro Active FC9555/09 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PowerPro Active FC9555/09. 

De review over Philips PowerPro Active FC9555/09 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals