Search
Close this search box.
 1. Philips Performer Silent FC8780/09

Philips Performer Silent FC8780/09 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC8780/09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Performer Silent FC8780/09.

Specificaties Philips Performer Silent FC8780/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC8780/09

Omschrijving van de Philips Performer Silent FC8780/09

De Philips Performer Silent FC8780/09 is een stofzuiger met een indrukwekkende inhoud van 4 liter, waardoor je minder vaak de stofzak hoeft te vervangen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze stofzuiger. Dankzij het anti-allergiefilter ben je gegarandeerd van schone uitblaaslucht, vrij van stofdeeltjes en allergenen. Dit is met name ideaal voor mensen met allergieën of gevoelige luchtwegen. Wat deze stofzuiger nog specialer maakt, is de TriActive Pro combiborstel. Deze borstel is ontworpen om niet alleen vuil en stof van de grond te verwijderen, maar ook fijnstof mee te nemen. Dit betekent dat je niet alleen een schoon huis hebt, maar ook minder last hebt van kriebelneuzen en allergische reacties. En als je een houten vloer hebt, hoef je je geen zorgen te maken over krassen, want de meegeleverde parketborstel voorkomt dit probleem. Naast deze geweldige functies, wordt de Philips Performer Silent FC8780/09 geleverd met 2 losse accessoires en 1 accessoire dat handig is geïntegreerd in het handvat. Hierdoor kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken. Wil je even snel afstoffen? Klik de stofzuigerbuis los van de slang en je hebt een zachte afstofborstel tot je beschikking. Zo kun je moeiteloos je glazen salontafel stofvrij maken, zonder risico op krassen. In combinatie.

Pluspunten
 • 1

  .

  De bijgevoegde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. 2

  .

  Zeer geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het anti-allergiefilter. 3

  .

  De TriActive Pro borstel neemt ook het fijnstof mee tijdens het stofzuigen vanwege de rubberen rand.

Minpunten
 • Er is geen optie om de kleine accessoires op te slaan. Het bevat geen turboborstel, dus het is minder gemakkelijk om dierenharen of grove tapijten schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Performer Silent FC8780/09

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Performer Silent FC8780/09 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Performer Silent FC8780/09. 

De review over Philips Performer Silent FC8780/09 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals