Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Veripart CBL296. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips.

Specificaties Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Merk

Veripart

Fabrikantcode

CBL296

Omschrijving van de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Met de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips (28 stuks) haal je het ultieme schoonmaakpakket in huis. Deze stofzuiger is speciaal ontworpen om niet alleen harde vloeren, houten vloeren en laagpolig tapijt grondig schoon te maken, maar ook om je meubels te reinigen. Het pakket bevat een krachtige combiborstel, een parketborstel en een mini-turboborstel, waarmee je moeiteloos traptreden, meubels en zelfs de achterbank van je auto kunt stofzuigen. Daarnaast ontvang je ook handige accessoires voor andere stofzuigklussen, zoals een kierenzuigmond voor de plinten en een zachte afstofborstel om lampenkappen stofvrij te maken. Of je nu een hond of kat hebt die regelmatig op de meubels ligt of af en toe met je meereist in de auto, deze stofzuiger is de perfecte keuze voor jou. Naast de stofzuiger ontvang je ook een lifetime pack aan stofzuigerzakken van Veripart. Met maar liefst 28 stuks hoef je voorlopig geen nieuwe zakken meer te kopen. Deze stofzuigerzakken zijn speciaal ontworpen voor gebruik met Philips stofzuigers en zorgen voor een optimale zuigkracht en filtratie. Ze vangen stofdeeltjes en allergenen op, waardoor de lucht in je huis frisser en schoner blijft. Bovendien zijn de stofzuigerzakken gemakkelijk te vervangen.

Pluspunten
  • Bij de aankoop van de stofzuiger ontvang je een voorraad stofzuigerzakken voor 7 jaar, wat overeenkomt met de levensduur van de stofzuiger. Dankzij het anti-allergiefilter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Met de mini-turboborstel verwijder je eenvoudig dierenharen of ander grof vuil van meubels of traptreden.

Minpunten
  • Er is geen optie om de kleine accessoires op te slaan. Deze stofzuiger weegt 5,4 kilo en is dus relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips. 

De review over Philips Performer Silent Cat & Dog FC8784/09 + Veripart stofzuigerzakken voor Philips is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals