Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips Performer Active FC8575/09

Philips Performer Active FC8575/09 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips FC8575/09. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips Performer Active FC8575/09.

Specificaties Philips Performer Active FC8575/09

Merk

Philips

Fabrikantcode

FC8575/09

Omschrijving van de Philips Performer Active FC8575/09

Met de Philips Performer Active FC8575/09 stofzuiger zorg je ervoor dat zowel je kwetsbare als niet-kwetsbare vloeren zonder enige beschadigingen gereinigd worden. Bij deze stofzuiger worden zowel een parketborstel als een TriActive combiborstel geleverd, zodat je voor elke vloertype de juiste borstel kunt gebruiken. Het stof wordt verzameld in een stofzuigerzak, wat erg handig is als je last hebt van een stofallergie. Wanneer de zak vol is, kun je deze eenvoudig legen in de prullenbak en vervolgens een nieuwe zak plaatsen. Het legen van de zak is volledig stofvrij, omdat er geen stof vrijkomt tijdens het legen. Naast de stofzuigerzak bevat deze stofzuiger ook een zachte afstofborstel en een kierenzuigmond, die beide bevestigd zijn aan de verstelbare steel van de stofzuiger. Met behulp van deze accessoires kun je gemakkelijk smalle kieren, plinten en zelfs je plafond stofvrij maken. Daarnaast beschikt de Philips Performer Active FC8575/09 over 3 verschillende zuigkrachtstanden, waardoor je de zuigkracht eenvoudig kunt aanpassen aan het type vloer dat je wilt reinigen. Hierdoor ben je verzekerd van een grondige en efficiënte schoonmaakervaring, aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Pluspunten
  • Je kunt houten en andere kwetsbare vloeren stofzuigen zonder krassen achter te laten met de parketborstel die wordt meegeleverd. Met de meegeleverde combiborstel kun je zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. De zachte afstofborstel zit in het handvat geïntegreerd, zodat je deze tijdens het schoonmaken gemakkelijk kunt gebruiken om kwetsbare oppervlakken af te stoffen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 77 decibel tot de luidste stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips Performer Active FC8575/09

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips Performer Active FC8575/09 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips Performer Active FC8575/09. 

De review over Philips Performer Active FC8575/09 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals