Philips PerfectCare PSG9030/20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips PSG9030/20. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PerfectCare PSG9030/20.

Specificaties Philips PerfectCare PSG9030/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

PSG9030/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare PSG9030/20

Met de Philips PerfectCare PSG9030/20 kun je jouw kleding en gordijnen moeiteloos en efficiënt stomen. Deze stoomgenerator maakt gebruik van de innovatieve ActiveSense technologie, die door middel van een ingebouwde camera en kunstmatige intelligentie de stoffen herkent. Hierdoor wordt de stoom op de juiste temperatuur en met de perfecte hoeveelheid vrijgegeven. Het strijkijzer van de Philips PerfectCare PSG9030/20 heeft een indrukwekkende stoomdruk van 9 bar en kan een stoomstoot van maar liefst 720 gram per minuut genereren. Dankzij een speciale sensor verhoogt de generator automatisch de stoomkracht wanneer je over hardnekkige kreukels strijkt. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je kleding overal kreukvrij wordt. Bovendien is dit lichtgewicht apparaat ook geschikt voor verticaal gebruik. Hierdoor kun je eenvoudig hangende kleding stomen en je gordijnen opfrissen. En maak je geen zorgen als je het apparaat even niet gebruikt, want het schakelt automatisch uit om brandplekken te voorkomen. Met de Philips PerfectCare PSG9030/20 haal je een geavanceerde stoomgenerator in huis die het strijken en stomen van kleding en gordijnen tot een moeiteloze taak maakt. Dankzij de ActiveSense technologie en de indrukwekkende stoomkracht ben je verzekerd van een perfect resultaat, zonder kreukels. Dus waar wacht je nog op? Creëer een vlek.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde camera wordt de temperatuur- en stoominstelling automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken. Met een stoomstoot van 720 gram per minuut verwijdert hij snel hardnekkige kreukels. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik is het mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, maar je moet dan even wachten totdat het water weer opgewarmd is. Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PerfectCare PSG9030/20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PerfectCare PSG9030/20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PerfectCare PSG9030/20. 

De review over Philips PerfectCare PSG9030/20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals