Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC9682/80. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80.

Specificaties Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9682/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Met de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 stoom en strijk je altijd met de perfecte temperatuur en stoomdruk. Dankzij de innovatieve OptimalTEMP technologie bepaalt het strijkijzer automatisch de juiste temperatuur, waardoor je niet meer hoeft te zoeken naar de juiste instellingen. Bovendien is deze stoomgenerator uitgerust met een slimme sensor die de hoeveelheid stoom aanpast op de hoeveelheid kreukels in je kleding. Zo krijg je altijd een perfect resultaat. Met een krachtige stoomstoot van maximaal 600 gram per minuut verwijdert dit strijkijzer zelfs de meest hardnekkige kreukels uit de dikste stoffen. En niet alleen je kleding, maar ook je gordijnen kunnen worden verfrist met dit veelzijdige apparaat. Het strijkijzer kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt, waardoor je met gemak je hele huis kunt voorzien van kreukvrije kleding en gordijnen. Een ander voordeel van de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 is het geluidsarme stoomfiltersysteem. Hierdoor kun je genieten van een geruisloze strijkervaring, zodat je het strijken kunt combineren met het kijken naar je favoriete serie of film. Met dit geavanceerde strijkijzer wordt strijken een stuk gemakkelijker en leuker.

Pluspunten
  • De stoomstoot tot 600 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel en efficiënt. Kalk kan gemakkelijk uit het apparaat worden verwijderd door het reinigingsprogramma uit te voeren. De temperatuur- en stoominstellingen worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken.

Minpunten
  • In tegenstelling tot vergelijkbare modellen, reikt de stoom niet tot aan de punt van de strijkzool.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80. 

De review over Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals