Search
Close this search box.
 1. Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Philips PerfectCare Elite GC9650/80 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC9650/80. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PerfectCare Elite GC9650/80.

Specificaties Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9650/80

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 haal je een professioneel strijkresultaat in huis. Deze stoomgenerator uit de Elite lijn van de PerfectCare serie is een lichtgewicht strijkijzer met een indrukwekkende stoomkracht. Met een hoge stoomstoot van maar liefst 500 gram per minuut worden zelfs de hardnekkigste kreukels moeiteloos gladgestreken. Of het nu gaat om dikke stoffen zoals colberts of spijkerbroeken, met dit strijkijzer zijn ze in een mum van tijd weer kreukvrij. Wat deze stoomgenerator echt uniek maakt, is dat hij zelf de temperatuur en stoomhoeveelheid aanpast op basis van de textielsoort. Dit betekent dat je moeiteloos meerdere kledingstukken achter elkaar kunt strijken, zonder je zorgen te maken over het aanpassen van de instellingen. Maar dat is nog niet alles. Deze stoomgenerator is ook geschikt voor het verticaal stomen van gordijnen en lange jurken. Zo kun je in een handomdraai je kleding en interieurtextiel opfrissen en kreukvrij maken. En maak je geen zorgen als je het strijkijzer per ongeluk vergeet uit te zetten, want na verloop van tijd schakelt hij automatisch uit. Met de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 haal je een krachtige en gebruiksvriendelijke stoomgenerator in huis, die zorgt voor een perfect strijkresultaat zonder gedoe.

Pluspunten
 • 1

  .

  De krachtige stoomstoot van 500 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. 2

  .

  De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, waardoor je moeiteloos verschillende soorten stoffen achter elkaar kunt strijken. 3

  .

  Het waterreservoir is eenvoudig afneembaar, zodat je het gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Minpunten
 • Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank. Het is niet mogelijk om het strijkijzer rechtop te zetten op de achterkant tijdens het strijken, maar je laat hem gewoon op de zool staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PerfectCare Elite GC9650/80

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PerfectCare Elite GC9650/80 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PerfectCare Elite GC9650/80. 

De review over Philips PerfectCare Elite GC9650/80 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals