Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Philips PerfectCare Elite GC9630/20 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Philips GC9630/20. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Philips PerfectCare Elite GC9630/20.

Specificaties Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Merk

Philips

Fabrikantcode

GC9630/20

Omschrijving van de Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Met de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 is het strijken van je wasgoed een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator behoort tot de Elite lijn van de PerfectCare serie en biedt een combinatie van lichtgewicht design, krachtige stoom en de beste zoolplaat. Hiermee wordt het creëren van een kreukvrije garderobe een moeiteloze taak. Met een indrukwekkende stoomstoot van 470 gram per minuut is geen kreukel te hardnekkig voor deze stoomgenerator. Zelfs de meest koppige vouwen worden in een handomdraai gladgestreken. Dankzij de OptimalTemp-technologie hoef je je geen zorgen te maken over het aanpassen van de temperatuur, want deze stoomgenerator zorgt automatisch voor de juiste temperatuurinstelling. Dit betekent dat je zonder onderbreking kunt strijken, zonder risico op schroeiplekken op je kleding. Naast de indrukwekkende prestaties, biedt de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 ook gebruiksgemak. Met een ruim waterreservoir kun je lange tijd strijken zonder tussentijds bij te vullen en het lichte gewicht zorgt ervoor dat je moeiteloos door je wasgoed glijdt. Dankzij de beste zoolplaat glijdt het strijkijzer soepel over alle stoffen, zonder deze te beschadigen. Kortom, met de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 wordt strijken een snelle en efficiënte klus, zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen in het leven.

Pluspunten
  • De krachtige stoomstoot van 470 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreuken snel en efficiënt. De temperatuur- en stoominstellingen worden automatisch aangepast, zodat je moeiteloos verschillende soorten textiel kunt strijken. Dankzij het afneembare waterreservoir is bijvullen onder de kraan eenvoudig.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank. Het is niet mogelijk om het strijkijzer rechtop te zetten op de achterkant tijdens het strijken, maar je laat hem gewoon op de zool staan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Philips PerfectCare Elite GC9630/20

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Philips PerfectCare Elite GC9630/20. 

De review over Philips PerfectCare Elite GC9630/20 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals